Παρέμβαση Μπούκουρα υπέρ δανειολήπτη στα δικαστήρια της Κορίνθου

0Στα δικαστηρια Κορίνθου βρέθηκε σήμερα ο πρώην βουλευτής και Επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Στάθης Μπούκουρας.

Ο σκοπός του ήταν να συμπαρασταθεί σε μελος της Πατριωτικής Κίνησης δανειολήπτη, μιας και σήμερα συζητούνταν τετοιας φύσεως υποθέσεις. Πριν φτάσει όμως σειρα του , ο γνωστός για τον αυθορμητισμό του Μπουκουρας, όταν ακουσε την πρόεδρο του δικαστηρίου να σχολιαζει για εναν αλλο συμπολιτη μας ότι ήξερε πως δε θα μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειο οταν υπέγραφε τη σύμβαση ο κ. Μπούκουρας παρέμβει λέγοντας ότι και η Τράπεζα ήξερε πως δε θα μπορούσε να το πληρώσει ο δανειολήπτης και όμως του το έδωσε, άρα προκύπτει ενδεχόμενος δόλος και έπρεπε και αυτή να στέκεται στο εδώλειο του κατηγορούμενου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την αίθουσα χωρις νομίζουμε να στενοχωρηθεί και ιδιαίτερα αφού απέξω τον επιδοκίμασαν για την παρέμβαση αυτή…

Λέτε να ήταν η πρώτη προεκλογική κίνηση του κ. Μπούκουρα, γιατι από ότι μαθαίνουμε εκεί στην Πατριωτική κίνηση έχουν αρχίσει να κοιτάζουν προς το δευτερο όροφο κτηρίου της Κολιάτσου…

ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρέμβαση Μπούκουρα υπέρ δανειολήπτη στα δικαστήρια της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator