ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !

0Και στην φετινή 7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016  η μεγάλη Κορινθιακή Επιχείρηση στο χώρο του Μπετόν και των Λατομείων ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΣΙΝΟΥ ΑΕ δίνει το δυναμικό παρόν και ταυτόχρονα μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες στην χώρα μας .

Η επιχείρηση που έχει αναλάβει στον τομέα τεράστια κατασκευαστικά έργα στη χώρα μας ( Γέφυρα Ρίο , Εθνικοί δρόμοι , Μετρό Θεσσαλονίκης κ.ά ) αποτελεί πρότυπο Διοίκησης και λειτουργικότητας.

Ο «καπετάνιος» της εταιρίας Γιάννης Λαρσινός συνεχίζει στον δρόμο που χαραξαν οι αείμνηστοι γονείς του Ηλίας και Ευγενία Λαρσινού.

Δηλαδή μια εταιρία με ικανότατα στελέχη και  εργαζόμενους που εργάζεται με πάθος ,όραμα και οικογενειακή αλληλεγγύη.

Και όταν στην Διοίκηση μιας επιχείρησης υπάρχουν  μια εξάδα ισάξιων καταξιωμένων στελεχών αυτή η επιχείρηση είναι σίγουρο ότι θα πηγαίνει μπροστά ακόμα και σε μέρες κρίσης όπως αυτή την εποχή.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Υφυπουργός  Βιομηχανίας Θεοδώρα Τσάκρη , ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Κω στής Χατζιδάκης , ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης , ο Γ.Γ Υποδομών Γιώργος Δέδες , ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης , οι Βουλευτές του νομού κ.ά  ενημερώθηκαν στο περίπτερο της εταιρίας για την ιστορία της και τα τελευταία νέα της.

Όλοι οι εργαζόμενοι με χαμόγελο και ευγένεια υποδεχόντουσαν  όχι μόνο τους επισήμους αλλά και κάθε απλό επισκέπτη τον ενημέρωναν σε ότι ζητούσε να μάθει και τον κερνούσαν ένα ποτό ή ένα αναψυκτικό.

Η νέα γενιά , το νέο αίμα της εταιρίας τα δυο λεβεντόπαιδα του Γιάννη Λαρσινού ο μεγαλύτερος Ηλίας και ο μικρότερος Αλέξανδρος ήταν εκεί κοντά στον αγαπημένο τους πατέρα ,σε όλους τους εργαζόμενους και φυσικά κοντά στους εκατοντάδες επισκέπτες που πέρασαν την πρώτη μέρα από το περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση.

Λ.Γ
sfedona.gr


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator