Ο άνθρωπος αντιρεπορτάζ ξανακτυπά - Καλό πάτο κ. Γιαννιδάκη…

0Ο άνθρωπος – αντι-ρεπορτάζ ξανακτυπά.
Αυτή τη φορά , επιλέγει την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη Κορίνθου, που είτε το θέλει είτε όχι, είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Κορινθιακού λαού, για να διακωμωδήσει για άλλη μια φορά ένα θεσμό.
Είναι η δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, που το κάνει χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές…
Μόλις πριν λίγες μέρες πρόσβαλε με το λιβελογράφημά του, την δουλειά των εθελοντών στην πανελλήνια δράση «Wheeling2Help» (δείτε εδώ) και τώρα, προσβάλει ένα ολόκληρο τμήμα του Κορινθιακού λαού χωρίς ντροπή και με περισσή ασέβεια… 

Η ασυδοσία, η έλλειψη της στοιχειώδους δεοντολογίας και ηθικής… τον ακολουθούν σαν βαρίδια στον κατήφορο που έχει επιλέξει… 
Καλό πάτο κ. Γιαννιδάκη…Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο άνθρωπος αντιρεπορτάζ ξανακτυπά - Καλό πάτο κ. Γιαννιδάκη…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator