ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο κίτρινος τύπος ο σάλιγκας κι ο μάλιαγκας !!!

0Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία που είχε στο χώρο της εστίασης γνωστός Κορίνθιος πριν αποφασίσει να γίνει "εκδότης" ηλεκτρονικής εφημερίδας (λέμε τώρα), αποπειράται να επαναλάβει την επιτυχία του, αυτή τη φορά, πλησιάζοντας γνωστό δίδυμο Κορίνθιων ζυθοποιών.
Η συμβολή του Parakato περιορίζεται στην ονοματοδοσία αλλά και το πιάτο σπεσιαλιτέ.
Ο "Κίτρινος Τύπος" με σήμα τον γνωστό "εκδότη" και ως σπεσιαλιτέ προτείνουμε "Γυμνοσάλιαγκες με σέλινο" για συμβολικούς λόγους.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο κίτρινος τύπος ο σάλιγκας κι ο μάλιαγκας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator