Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Λάκης Γιαννιδάκης ενάντια στο σύστημα που καταδικάζει τον περιφερειάρχη μας

0


Εμφανώς συγκινημένος στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης ο κιμπάρης υποψήφιος προέβη σε ακόμα μια ανθρώπινη κίνηση ενάντια στο σύστημα που θέλει να καταδικάζει τον περιφερειάρχη μας.

Ανθρωπιστική δράση έχει αναλάβει η δεξιά πατερίτσα του Περιφερειάρχου και υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Λάκης Γιαννιδάκης, προκειμένου να υπερασπισθεί τη χθεσινή  άδικη καταδίκη του Πέτρου Τατούλη και της Κωνσταντίνας Νικολάκου. (Δείτε εδώ)

Απλώς δεν το αναφέρει ως γεγονός...!!!
Για τους αναγνώστες του, ο Τατ και η Ντίνα δεν καταδικάστηκαν ποτέ...!!!

Δεν είναι τίποτα μελλοντικέ δήμαρχε! Ένα "copy paste" δρόμος είναι! Αφού την ξέρεις τη δουλειά ! Ή μήπως... άλλα συστήματα τα γλείφουμε και άλλα... μας πειράζουν!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Λάκης Γιαννιδάκης ενάντια στο σύστημα που καταδικάζει τον περιφερειάρχη μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator