ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Γιαννιδάκης για δήμαρχος με... "την Παναγιά και το λαό" !!!

0Η πρώτη υποψηφιότητα για το Δήμο Κορινθίων στις εκλογές του 2019 ανακοινώθηκε χθες Κυριακή και επίσημα από την ιστοσελίδα του Λάκη Γιαννιδάκη με "τους sfedonistas την Παναγιά και το λαό" όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος:


Η νίκη είναι σίγουρη και μάλιστα από τον πρώτο γύρο αλλά το ερώτημα που ταλανίζει τις σκέψεις των Κορινθίων θα είναι με σουβλάκι ή με γύρο;;;
Στο στρατηγείο της "Καλλιθέας" ήδη γίνεται η επεξεργασία των πρώτων συνθημάτων:

"Για την Κόρινθο από τον πρώτο γύρο"

"Λάκη - Λάκη με πίτα και σουβλάκι"

"Γύρος και σφεντόνα θα πάρουν τον αγώνα"

"Γύρος και τζατζίκι θα πάρουνε τη νίκη"

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Γιαννιδάκης για δήμαρχος με... "την Παναγιά και το λαό" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator