«ΗΓΕΤΙΚΗ» ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016"

0Σαφώς και έκλεψε την παράσταση στις αφίξεις επισήμων και επωνύμων !
Σαφώς και  σχολιάστηκε ιδιαίτερα από δεκάδες παρευρισκόμενους εκείνη την ώρα στην είσοδο της έκθεσης .
Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός μηχανικός της πόλης μας και σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Βασίλης Πανταζής έφτασε στην έκθεση μαζί με δύο στελέχη που ανήκουν και στην παράταξη της αντιπολίτευσης αλλά και στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής του Αλέκου Πνευματικού.
Και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι στέλνοντας ενωτικό πιθανότατα και κάποια άλλα μηνύματα προς τους κατάλληλους αποδέκτες.
Ο Βασίλης Πανταζής στο μέσον δεξιά του ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος  και ο αριστερά του ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Λούκος που έχει εκλεγεί με την παράταξη του Βασίλη Νανόπουλου.
Εμφάνιση που θα συζητηθεί και θα απασχολήσει τους αυτοδιοικητικούς κύκλους ιδιαίτερα.

sfedona.gr


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«ΗΓΕΤΙΚΗ» ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator