"Κορινθία 2016": Ο σεφ Παναγιώτης Μαζιώτης και η ομάδα του Soul Kitshen έκαναν τη διαφορά - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ


Ο σεφ του Soul Kitshen Παναγιώτης Μαζιώτης και η ομάδα του τίμησαν τα προϊόντα της Κορινθιακής γης προσφέροντας τις προτάσεις της κουζίνας τους στους επισκέπτες της έκθεσης "Κορινθία 2016", σε ειδική εκδήλωση που έγινε χτες στις 8 το βράδυ στο υπέροχο περιβάλλον του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου, στο Λουτράκι.

Δοκιμάσαμε milfeuille λαχανικών, καρέ αρνιού και τάρτα σοκολάτας με μουσταλευριά, όλα μαγειρεμένα με πρώτη ύλη από την Κορινθία.

Η συνέχεια "γράφεται" κάθε μέρα στον πεζόδρομο της οδού Κολοκοτρώνη στην Κόρινθο στον αριθμό 3...!

Οι φωτογραφίες είναι του Τσέτσι Τσάνκοβ και το βίντεο του ekorinthos.gr:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.