Βασίλης Μπαλάφας: «Χαμογελάμε στο αύριο... εμείς θα φροντίσουμε να τα παίρνουν όλοι" !!! (video)

0
"Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει. Η μέρα που θα λευτερωθεί ο τόπος μας. Που θα παίξουν τα παιδιά μας σε συντηρημένες παιδικές χαρές. Που θα έχουμε την καθημερινότητα που μας αξίζει. Που θα είμαστε συμμέτοχοι στο μέλλον μας. Που θα γίνονται έργα για τους πολίτες και όχι για τις τσέπες και τις "επιχειρήσεις" ημετέρων. Που θα έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Δήμο. Ένα Δήμο για όλους. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. Τελειώνουν. Χαμογελάμε στο αύριο."Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει. Η μέρα που θα λευτερωθεί ο τόπος μας. Που θα παίξουν τα παιδιά μας σε συντηρημένες παιδικέ...
Δημοσιεύτηκε από Bill Balafas στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Μπαλάφας: «Χαμογελάμε στο αύριο... εμείς θα φροντίσουμε να τα παίρνουν όλοι" !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator