Βασίλης Μπαλάφας: «ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον τόπο μας, εμείς θα φροντίσουμε να τα παίρνουν όλοι" !!! (video)

0"Μην ασχολείστε με τους τακτικισμούς όσων λυμαίνονται τον τόπο μας. Μην παρασύρεστε από τις δήθεν φαγωμάρες που στήνουν για να ξαναμοιράζουν την πίτα. Μην πλανάστε, κινήσεις στη σκακιέρα είναι και θα δείτε ότι αυτοί που σήμερα "βροντάνε" θα εμφανιστούν εκεί ακριβώς που δεν τους περιμένετε και ξανά αγκαλιασμένοι θα πιάνουν τα πόστα. Το γράφω νωρίς και μετά κάποιοι θα "πέφτουν από τα σύννεφα". Το σύστημα στον τόπο μας είναι τόσο βρωμερό που δεν κάνει κινήσεις μόνο κάθετα, αλλά και οριζόντια. Αυτό τουλάχιστον το κατάφερα μετά από τόσα χρόνια. Το είδα το σύστημα, το ξέρω. Κοστίζει για να το μάθεις και αφήνει αμυχές, αλλά είναι κέρδος να μην πιστεύεις αυτή την επιθεώρηση που διάφοροι την παίρνουν και στα σοβαρά. Συγκεντρωνόμαστε στο στόχο μας. Μας αξίζουν καλύτερα. Μας αξίζει ένας καλύτερος Δήμος για τα παιδιά μας. Αγνοήστε τους. Αφήστε τους στους τσαρικούς τακτικισμούς τους. Μην τους φοβάστε ! Επιτέλους ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον τόπο μας !"

Μην ασχολείστε με τους τακτικισμούς όσων λυμαίνονται τον τόπο μας. Μην παρασύρεστε από τις δήθεν φαγωμάρες που στήνουν γ...
Δημοσιεύτηκε από Bill Balafas στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Μπαλάφας: «ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον τόπο μας, εμείς θα φροντίσουμε να τα παίρνουν όλοι" !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator