Άμεση παρέμβαση του επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών Στάθη Μπούκουρα για την οικογένεια από το Χιλιομόδι

0Άμεση και ανθρώπινη ήταν η παρέμβαση του επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών Στάθη Μπούκουρα.
Ύστερα από την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε από τον πρόεδρο του Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιο για τις ανάγκες της 7μελούς οικογένειας που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας η ΠΚΚΠ θα συνδράμει στην ενίσχυση της εν λόγω οικογένειας στέλνοντας τους: 
  • Ένα διώροφο κρεβάτι για τα μικρά παιδιά, 
  • Ένα γραφείο, 
  • Σχολικά είδη, 
  • Τρόφιμα, 
  • Ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 
"Θέλουμε να προλάβουμε τους τυχόν κακοπροαίρετους και να ενημερώσουμε ότι η ΠΚΚΠ συνεχίζει την ανθρωπιστική της δράση σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, χωρίς να διατυμπανίζει το έργο της, μένοντας αφανής, με κύριο στόχο και σκοπό κανείς συνάνθρωπος να μην εγκαταλειφθεί αβοήθητος μέσα στη κρίση που ζούμε. 
Απλά θέλουμε η δράση μας να αποτελέσει έναυσμα για ανάλογες πρωτοβουλίες και γι αυτό προβήκαμε σε αυτή τη δημοσιοποίηση. 
Συγχαίρουμε τον κ.Μπίτζιο για την στάση του απέναντι στα προβλήματα των δημοτών του και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σε όποιον ζητήσει τη βοήθεια και τη στήριξη μας."

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άμεση παρέμβαση του επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών Στάθη Μπούκουρα για την οικογένεια από το Χιλιομόδι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator