Ψυχογιός, Θελερίτη, Τσόγκας... σα να ακούμε Μπεγλίτη, Κόρκα και... Παπαληγούρα - ΒΙΝΤΕΟ

0Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν oι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Κορινθίας, Γιώργος Ψυχογιός, Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Τσόγκας.

Στα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου, στο τμήμα Αρχαία Κόρινθος-Κιάτο μήκους 20χλμ, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την ημέρα «ξεχωριστή για τους κατοίκους της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας που θα έλεγα ότι είναι και αδικημένη» και εξήγησε για το έργο ότι «με διαπραγμάτευση σκληρή, με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον εξοικονομήσαμε 765 εκατ. ευρώ από την επαναδιαπραγμάτευση των έργων. Η επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων ήταν ζωτικής σημασίας, γιατί οι προηγούμενες ήταν επιζήμιες για το ελληνικό δημόσιο».


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ψυχογιός, Θελερίτη, Τσόγκας... σα να ακούμε Μπεγλίτη, Κόρκα και... Παπαληγούρα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator