ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ: «Συμφωνούμε απόλυτα με την πρόταση Πνευματικού για την ανάπλαση στα Περιβολάκια»

0Μετά την επίσημη παρουσίαση των αρχιτεκτονικών σχεδίων για την ανάπλαση της ιστορικής πλατείας «Περιβολάκια» (δείτε εδώ), πληθαίνουν οι φωνές συμπολιτών μας που φτάνουν στο ιστολόγιό μας και επιδοκιμάζουν με ενθουσιασμό τη συγκεκριμένη ανάπλαση.

Οι θετικές αντιδράσεις και οι ενθουσιώδεις επιδοκιμασίες κινούνται στο μήκος κύματος των όσων μας δήλωσε ένας ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης μας ο Αντώνης Μπιτσικώκος.

«Ανατρίχιασα μόλις είδα την αρχιτεκτονική γεωμετρική πλατεία. Με φωτοβολταικά, γκαζόν και δέντρα που χαρίζουν οξυγόνο στην πόλη. Δημιουργείται ένα όμορφο περιβαλλοντικό πάρκο στην καρδιά της πόλης. Καλό θα είναι οι κύριοι Τίποτα που αντιδρούν σε αυτή την ανάπλαση να το ξανασκεφτούν.»

Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή σατιρίζει την Κορινθιακή "δημοσιογραφία" που με μια ανάρτηση επειδή έτσι της γουστάρει εκφράζει όλους τους Κορίνθιους !!!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ: «Συμφωνούμε απόλυτα με την πρόταση Πνευματικού για την ανάπλαση στα Περιβολάκια»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator