Μπούκουρας: «Κάποιο λάκκο είχε η... Φάβα» !

0


Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την αμετρόεπεια ορισμένων νεόκοπων πολιτικών φυντανιών και την διαρκή αγωνία τους να προβάλλουν τη φάτσα τους καθημερινά, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών που τους οδηγεί να μη διστάζουν ακόμη και να παρουσιάζουν ένα θέμα που χαροποίησε όλους τους Κορίνθιους και αφορά την αναγνώριση της φάβας Φενεού ως προστατευόμενο προϊόν με γεωγραφική ένδειξη, ως ευκαιρία για την προσωπική τους προβολή, ενώ αυτοί που αξίζουν τα συγχαρητήρια και δεν ειναι άλλοι από την ένωση γεωργικών συνεταιρισμών Κιάτου που κατέθεσε το σχετικό αίτημα αναγνώρισης στην αρμόδια επιτροπή, τηρώντας καθ όλα σοβαρή στάση, σαφώς και απείχαν από τέτοιου είδους πρακτικές.

Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι ότι το να προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθεια των αγροτών του Νομού περιφέροντας τους εαυτούς τους με κοςτούμια μέσα στα χωράφια, μόνο γέλιο προκαλεί;

Θα υπενθυμίσω μόνο σε αυτούς τους κομματικούς "ακολούθους" ότι ακόμη η κορινθιακή σταφίδα δεν έχει χαρακτηριστεί π.ο.π με αποτέλεσμα να βγάζει δήθεν σταφίδα όλη η Πελοπόννησος, και οταν έθεσα το θεμα ως βουλευτής το 2012 στη Βουλή, δεν ειχα καμία στήριξη, παρότι την είχα ζητήσει, από εκείνους που τώρα προμοτάρουν τους εαυτούς σου με παλιοκομματικές νοοτροπίες τις οποίες έχει σιχαθεί όλη η κοινωνία.

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπούκουρας: «Κάποιο λάκκο είχε η... Φάβα» !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator