ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λασπογραφία της ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ με θύματα εθελοντές και ΑΜΕΑ

0Όλοι όσοι ενεπλάκηκαν στην υπέροχη δράση Wheeling2help, αισθάνονται περηφάνια που υπήρξαν μέρος της και προσπάθησαν για την πετυχημένη της οργάνωση.

Αποζημιώθηκαν βλέποντας τον κόσμο να ανταποκρίνεται αυθόρμητα σε ένα κοινωνικό γεγονός με έναν θεάρεστο σκοπό που αποδέκτες είχε στο τέλος τους συμπολίτες μας ΑΜΕΑ.

Καταφέραν να ενώσουν κάτω από έναν κοινό σκοπό ανθρώπους από ετερόκλητους χώρους, με διαφορετικές απόψεις, αλλά με όρεξη και μεράκι, στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν με όλη τους την ψυχή τα τοπικά MEDIA, πριν , κατά τη διάρκεια και μετά, φαίνεται λοιπόν ότι από όλα τα MEDIA, όλους τους Δημοσιογράφους, όλους τους πολίτες που συμμετείχαν με την ψυχή τους στη δράση αυτή, ένα από τα τοπικά μέσα , προμηθεύτηκε μπόλικο « κίτρινο» και θέλησε να κιτρινίσει και να αμαυρώσει για δικούς του λόγους και δικά του ταπεινά ελατήρια, μια ολόκληρη εκδήλωση ψυχής…

Πρόκειται για τον εκδότη της ηλ. Εφημερίδας «Σφεντόνα» που βρήκε μια εκδήλωση φιλανθρωπικού – κοινωνικού χαρακτήρα για να κάνει ένα ανυπόστατο ρεπορτάζ και να χύσει το δηλητήριο και τη λάσπη του πάνω σε εθελοντές… με ανέξοδες ασυναρτησίες και ψεύδη…

Ας συνεχίσει με αυτό τον τρόπο να αυτοεκτίθεται, γράφοντας σχεδόν αυτοκτονικά τη δική του ξεχωριστή λασπωμένη σελίδα στην Κορινθιακή δημοσιογραφία.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λασπογραφία της ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ με θύματα εθελοντές και ΑΜΕΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator