ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Όταν ο Πνευματικός "έπαιζε μπάλα" για να πάρει το Δήμο κάποιοι ασχολούνταν με μπούρδες (Γιαυτό χάσατε κ.Νανόπουλε Νο 8736)

0Διαβάσαμε την ανάρτηση στο fb του κουρασμένου που έγινε πρωτοσέλιδο στη διαδικτυακή βουβουζέλα της Συμμαχίας Πολιτών σχετικά με τα ιαματικά νερά των Λουτρών. Δείτε την:Όπως βλέπετε αναφέρονται οι ημερομηνίες 9-10-14/1/2014 .
Ας δούμε όμως εκείνες τις ημέρες με τι ασχολούνταν το ντουέτο που είχε πάρει στις πλάτες του το συνδυασμό και τον οδήγησε τελικά στο γκρεμό. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Όταν ο Πνευματικός "έπαιζε μπάλα" για να πάρει το Δήμο κάποιοι ασχολούνταν με μπούρδες (Γιαυτό χάσατε κ.Νανόπουλε Νο 8736)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator