ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κουτοχορτοφαγίας συνέχεια

0Η σελίδα στο Facebook Corinthos City αποκάλυψε το πρωί ότι η έκθεση "Κορινθία 2016" θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου (δείτε εδώ).
Ο υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Λάμπρος Κωστάρας σχολίασε με την αγαπημένη τροφή της γνωστής ομάδας που "έκαψε" στις τελευταίες εκλογές τον συνδυασμό και εξέθεσε τον επικεφαλής.
Λίγη ώρα μετά το Επιμελητήριο Κορινθίας επιβεβαίωσε την είδηση και ανακοίνωσε επίσημα την διοργάνωση της έκθεσης στο Λουτράκι. Βρείτε το σανό μόνοι σας...!!!Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κουτοχορτοφαγίας συνέχεια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator