ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ κ.ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ

0Ο Νίκος Σταυρέλης κατηγόρησε ευθέως τον κ. Νανόπουλο ότι απομακρύνεται από την άποψη του δήμου για τ΄απορρίμματα και γλυκοκοιτάζει την άποψη Τατούλη (μιλάμε πάντα για την διαχείριση απορριμμάτων).
Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ κ.ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator