Μπούκουρας: Η Μαρία Θελερίτη κατέθεσε ερώτηση για τον κίνδυνο απώλειας της ονομασίας προέλευσης για το Μοσχάτο Σάμου (!!!!)

0Με έκπληξη μου πληροφορήθηκα ότι μόλις πριν 3 ημέρες η βουλευτής του νομού Μαρία Θελερίτη, κατέθεσε στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Οικονομικών, Εξωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ερώτηση για τον κίνδυνο απώλειας της ονομασίας προέλευσης για την ποικιλία κρασιού Μοσχάτο Σάμου(!!!!) - ναι για τη Σάμο- καλά διαβάζετε, τη στιγμή που ως βουλευτής Κορινθίας έχει αδιαφορήσει πλήρως για τα ζητήματα που αφορούν το ΠΟΠ της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Νεμέας και ειδικότερα μετά το ζήτημα που ανέκυψε σχετικά με τον χωρισμό της Νεμέας σε οινοποιητικές ζώνες, αφού λόγω ακριβώς της μεγάλης έκτασης της ζώνης Νεμέας, πολλά σημεία διαφέρουν εντελώς όσον αφορά στο μικροκλίμα, ενώ έχουν εντοπιστεί και μεγάλες διαφορές στο terroir που επηρεάζουν το κρασί που παράγεται. Για να μη μιλήσω για τις μεγάλες καθυστερήσεις στις καταβολές των αποζημιώσεων στους παραγωγούς για την καταστροφή που είχαν υποστεί τα αμπέλια τους από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Ας αφήσουν λοιπόν τις "βραβεύσεις" και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για τη Σάμο και ας καταπιαστούν με τα προβλήματα που αφορούν την μεγαλύτερη πηγή εσόδων του Νομού μας, γιατί το κρασί αποτελεί προστατευμένη πολιτιστική κληρονομιά για τον τόπο μας !!

Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπούκουρας: Η Μαρία Θελερίτη κατέθεσε ερώτηση για τον κίνδυνο απώλειας της ονομασίας προέλευσης για το Μοσχάτο Σάμου (!!!!)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator