"Ονειρική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου"... περάσαμε τέλεια ρε φίλε...!!!

0"Μαγική βραδιά απόψε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου όπου στην νέα αίθουσα του Μουσείου έγινε η επίσημη παρουσίαση των εκθαμβωτικών δίδυμων Κούρων της Τενέας.

Πλήθος πολιτών και θεσμικών στην αποψινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού και της Γενικής Γραμματέας του Υπουργείου πολιτισμού. Παρόντες ακόμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και διατελέσας Υπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης ο οποίος και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά για τον πλούτο των ιστορικών και πολιτιστικών του γνώσεων."

Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ονειρική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου"... περάσαμε τέλεια ρε φίλε...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator