Σημαντικό έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος: Έκθετη η υπό κ.Τατούλη Περιφέρεια Πελοποννήσου

0


Σημαντικό έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος: Έκθετη η υπό κ. Τατούλη Περιφέρεια Πελοποννήσου - Διευθύνουσα Υπηρεσία του έργου "Δρόμος Φωκιανό-Κυπαρίσσι" όπως και η Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Πελοποννήσου - Μη σύννομη η εκ των υστέρων συγκάλυψη του περιβαλλοντικού εγκλήματος με τις επτά επιπλέον χωματερές στο Μυρτώο πέλαγος μέσω της γ΄ "τροποποίησης" της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του έργου


Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαντικό έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος: Έκθετη η υπό κ.Τατούλη Περιφέρεια Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator