ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με ειδικό όχημα θα καλύπτονται πλέον τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ του ΤΑΤ

0Ένα ειδικό όχημα που φιλοδοξεί να ανατρέψει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται και καλύπτονται οι δραστηριότητες του πολυχρονεμένου μας Περιφερειάρχη από την Κορινθιακή δημοσιογραφία παρελήφθη πρόσφατα και είναι έτοιμο να ριχτεί στη μάχη του ρεπορδάζ.
Πιο συγκεκριμένα, το ειδικά διαμορφωμένο όχημα αποτελεί μια εξαιρετικά ειδική κατασκευή από την αρχή έως το τέλος και είναι εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα για την πλήρη κάλυψη των ρεπορδάζ και φυσικά την κάλυψη της διαδρομής Κόρινθος Τρίπολη σε πολύ μικρό χρόνο.
Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο δορυφορικό σύστημα wi-fi για να ανεβαίνουν τα άρθρα επί τόπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής, καθώς και έξτρα δεξαμενή σιέλου για καλύτερη απόδοση και για πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Πρόκειται αναμφίβολα για ένα όχημα το οποίο έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που σε συνδυασμό με το άλλο ειδικό όχημα του ομίλου θα αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο ενημέρωσης των Κορίνθιων κουτοχορτοφάγων.
Το όχημα θα τεθεί σε πλήρη επιχειρησιακή χρήση τις προσεχείς ημέρες, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του μάχιμου δημοσιογράφου στον εξοπλισμό που διαθέτει.

Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με ειδικό όχημα θα καλύπτονται πλέον τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ του ΤΑΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator