ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: Γιατί κατέθεσα στεφάνι στο Γέρο του Μοριά

0Επειδή πολλοί φίλοι και μέλη της πατριωτικής κίνησης Κορινθίων πολιτών με ρωτάτε για την επιλογή μου, ως επικεφαλής της κίνησης, να καταθέσω στεφάνι στο μνημείο του Γέρου του Μοριά, μετά την λήξη της εκδήλωσης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η κίνηση μου αυτή έγινε, γιατί ως Έλληνας πολίτης, αρνούμαι να συμμετάσχω με την παρουσία μου σε μια εκδήλωση, στην οποία το ελληνικό κοινοβούλιο το εκπροσωπούσαν τα μέχρι πρότινος συνεταιράκια, αφενός μεν ο εκπρόσωπος της πιο αντεθνικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος και ο οποίος με την ψήφο του, υποδούλωσε για 100 χρόνια την πατρίδα που ελευθέρωσε με τον αγώνα του ο Κολοκοτρώνης και σήμερα να εμφανίζεται κιόλας χωρίς ίχνος ντροπής κάτω από το άγαλμα του, προσποιούμενος τον όψιμο πατριώτη και αφετέρου ο εκπρόσωπος ενός δήθεν πατριωτικού κινήματος, το οποίο δυστυχώς με τις πρακτικές ορισμένων μελών του, ποινικοποίησε τον πατριωτισμό και γραφικοποίησε τα εθνικά αισθήματα των Ελλήνων. Η πατρίδα και πόσο μάλλον ήρωες σαν τον Κολοκοτρώνη, δεν έχουν ανάγκη της υποκριτικής παρουσίας τους, ούτε φυσικά μπορούσαμε να τους νομιμοποιήσουμε εμείς, μια πατριωτική κίνηση πολιτών, με την παρουσία μας στον ίδιο χώρο.

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: Γιατί κατέθεσα στεφάνι στο Γέρο του Μοριά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator