ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στο δρόμο για τους αγώνες ο Βασίλης... καθ'οδόν για το #παραιτηθείτε - ΒΙΝΤΕΟ

0Τίποτε δε μας χαρίζεται, χρειάζονται λίβρες και λίβρες ξεφυσήματος, (ο αέρας ο κοπανιστός υπολογίζεται σε λίβρες), οι ατέλειωτοι αγώνες μέσα από τα νεολαιίστικα κινήματα «και Α και ΟΥ» μας χαλυβδώνουν, με βλέμμα αγέρωχο και με μια σκέψη που γίνεται κραυγή «παραιτηθείτε»... (να έρθουμε εμείς...) !!!

video

Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στο δρόμο για τους αγώνες ο Βασίλης... καθ'οδόν για το #παραιτηθείτε - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator