Ο Μπούκουρας για τη δήθεν παρουσία της Τ.Ο. Χρυσή Αυγή Κορίνθου στο ετήσιο μνημόσυνο στη Στιμάγκα

0Κάποιοι δεν έχουν κουραστεί ακόμη να παίζουν με την νοημοσύνη των αγνών ανθρώπων που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και εξακολουθούν να δηλητηριάζουν αυτή την κάποτε υπάρχουσα εμπιστοσύνη με κατ' εξακολούθηση ψέμματα. 

Τελευταίο κρούσμα, η δήθεν παρουσία της τοπικής οργάνωσης ΧΑ Κορίνθου στην ετήσια εκδήλωση - μνημόσυνο στη Στιμάγκα για τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές, Έλληνες πατριώτες και η δήθεν κατάθεση στεφάνου από εκπροσώπους της. 

Παρότι από την πρώτη στιγμή δημοσιοποιήθηκε από τα τοπικά μέσα η μία και μοναδική αλήθεια, ότι δηλαδή κανένα επίσημο κόμμα δεν είχε εκπροσώπους στην εν λόγω εκδήλωση φέτος, κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι δήθεν ήταν παρόντες, στέλνοντας περσινές φωτογραφίες από την εκεί παρουσία τους. 

Δυστυχώς όμως για εκείνους τους "πρόδωσε" το ίδιο το κόμμα τους και η επίσημη ιστοσελίδα του, όπου υπάρχει η φωτό που αντιγράφηκε από πέρσι και επικολλήθηκε στην δήθεν φετινή παρουσία και η απουσία κάθε είδους αναφορά από την επίσημη ιστοσελίδα των εκδηλώσεων των τοπικών οργανώσεων, της παρουσίας - φάντασμα της ανύπαρκτης πλέον τοπικής. 

Αυτά τα γράφω μπας και κατανοήσουν πλέον κάποιοι ότι δεν είμαστε τόσο ανόητοι, όσο πιστεύουν και την υπόλοιπη απάντηση, θα την λάβουν σύντομα από τον κόσμο που εξαπατούν.

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μπούκουρας για τη δήθεν παρουσία της Τ.Ο. Χρυσή Αυγή Κορίνθου στο ετήσιο μνημόσυνο στη Στιμάγκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator