ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Γι αυτό τους "πόνεσε" ο Μελέτης !!!

0Γιατί ενοχλήθηκαν οι αντίπαλοι του κου Μελέτη στις δημοτικές εκλογές από την ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ενέργεια του αντιδημάρχου καθαριότητας ο οποίος καθάρισε την περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού της Κορίνθου με προσωπική εθελοντική εργασία και με το ιδιωτικό του αγροτικό μηχάνημα;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Γιατί ο ένας θεωρεί "πολύ κουραστική" τη διαδικασία να μαζέψει 100 φωτοτυπίες ταυτοτήτων και γιατί ο άλλος το μοναδικό που έχει να επιδείξει είναι σέλφι στον καθρέφτη του !!!

Πως να κατανοήσουν ότι κάποιος που θέλει πραγματικά να προσφέρει στον τόπο του δεν υπολογίζει τίτλους και αξιώματα αλλά ανεβαίνει σε ένα αγροτικό μηχάνημα και συνεισφέρει με προσωπική εργασία...!!!

Αυτά... από τον blogger των δύο γραμμών... τόσο απλά:


Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Γι αυτό τους "πόνεσε" ο Μελέτης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator