Το επίσημο καλωσόρισμα του Bill Bal στο φοιτητικό τραμπουκισμό - ΒΙΝΤΕΟ

0Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή της Katerina I.Oikonomou στην επταμελή Διοικούσα Επιτροπή που αναλαμβάνει τη διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ [ Από τα Υστερόγραφα (ysterografa.gr) του Manos Oikonomidis : http://goo.gl/flFEl0 ]. Πρόκειται για μια ακόμα διάκριση της φουρνιάς του 2007, της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας. Υπενθυμίζω ότι από εκείνη τη φουρνιά σήμερα ο Christos Dimas είναι βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ (μέλος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας από το 2008), ο Ioannis Smyrlis A είναι Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ (επίτιμο μέλος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας από το 2007), ο Γιάννης Τσάκωνας είναι σήμερα Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ του Δήμου Κορινθίων, ο Ρούκης Γιώργος είναι σήμερα Υπεύθυνος Αγροτικού της ΝΟΔΕ Κορινθίας, ο Χρήστος Γούλας είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητήριο Κορινθίας, o Χρήστος Δημητρόπουλος έχει διατελέσει ήδη Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας και είναι μέλος του Τομέα κοινωνικών/πληθυσμιακών ομάδων της ΝΔ, ο Gerasimos Ilinoiou Tsourouflis είναι σήμερα μέλος της Ομάδας Εργασίας Προγράμματος της ΝΔ, ο Pavlos Peppas είναι σήμερα μέλος της Ομάδας Εργασίας Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, ο Panagiotis Plassaras είναι Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της ΝΟΔΕ Κορινθίας και Υπεύθυνος εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Επιτροπή Τουρισμού της ΝΔ. Αυτά προς απάντηση ενός βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα χωρίς βέβαια την αντίστοιχη έρευνα για την αλήθεια. Περίμενα την ανακοίνωση για την Κατερίνα για να τα γράψω συνολικά. Δεν θα τον λέγαμε και άσχημο τον παραπάνω απολογισμό για τη φουρνιά του 2007. Συγχωρείστε με αν ξεχνάω κάτι αλλά έπεται και συνέχεια, οπότε θα το καλύψω. Μόνο περήφανος που είχα την τιμή να προεδρεύσω μιας τέτοιας Νομαρχιακής.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το επίσημο καλωσόρισμα του Bill Bal στο φοιτητικό τραμπουκισμό - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator