ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με το ζόρι μαζεύτηκαν 40 στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βερναρδάκη

0Πλήρης αποτυχία στην πολιτική συγκέντρωση σήμερα στο Δημοτικό θέατρο στην Κόρινθο με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Με το ζόρι μαζεύτηκαν 30-40 παλαμακιστές του ΣΥΡΙΖΑ !
Στην υποδοχή έκλεψαν την παράσταση το πονηρό χαμόγελο της βουλεύτριας Μαρίας Θελερίτη, το μειδίαμα του βουλευτή Γιώργου Τσόγκα συνολικής αξίας πάνω από 15.000 ευρώ το μήνα και το ξελίγωμα του Συντονιστικού Οργάνου της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου Γιώργου Παπασταμόπουλου.
Πληροφορίες λένε ότι η εκδήλωση ξεκίνησε με τη δήλωση: "Τα μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο" αλλά δεν διασταυρώνεται.
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με το ζόρι μαζεύτηκαν 40 στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βερναρδάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator