Μπούκουρας: Καλοκαίρι 2016 - Αποθήκη "επενδυτών" η Κορινθία

0


Ιούνιος 2012 - Ιούνιος 2016: 4 χρόνια θεατές στο ίδιο έργο!!!!!
Η Κορινθία χωρίς φωνή, χωρίς εκπροσώπηση, χωρίς κοινωνικό διάλογο, μετατρέπεται από άκρη σε άκρη σε ένα ατέλειωτο hot spot και μάλιστα διαρκούσης της θερινής - τουριστικής περιόδου και οι τοπικές κοινωνίες συντάσσουν ψηφίσματα διαμαρτυρίας που είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Ας μη προσποιούμαστε πλέον ότι δεν ξέρουμε πότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Ήταν 4 χρόνια πριν... Ήταν τότε που έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου, διαμαρτυρόμουν μπροστά από το φορτηγό, φωνάζοντας ως βουλευτής του νομού, ότι η Κορινθία δεν αντέχει ως μικρή κοινωνία, στρατόπεδο μεταναστών - αποθήκες ανθρώπων, χωρίς υποδομή, χωρίς τη γνώμη των Κορινθίων.
Πρώτα ήρθαν τα στρατόπεδα, μετά τα ξενοδοχεία και δεν μπορώ να φανταστώ καν το μετά....
Τότε στιγματίστηκα ως "ακραίο στοιχείο" που έλεγα το αυτονόητο, ότι όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας, από αυτούς που τώρα ανοίγουν στρατόπεδα, ενώ τότε πολιτεύονταν με ατζέντα το κλείσιμο τους αλλά και κυρίως από αυτούς που όψιμα τώρα δήθεν συμπονούν τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων και παρευρίσκονται και στα δημοτικά συμβούλια, προσποιούμενοι τους δήθεν εξοργισμένους με αυτή τη πολιτική την οποίοι οι ίδιοι ψήφισαν και εφάρμοσαν στο Νομό...
Να ενημερώσω τους κυρίους αυτούς ότι δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για μας, δεν έχουμε υποστεί λοβοτομή και θυμόμαστε όλοι τον ρόλο του καθένα σε αυτή την ιστορία.
Εγώ έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί στάθηκα απέναντι σε αυτή τη πρακτική και να σας ενημερώσω ότι αυτό είναι το "έγκλημα" για το οποίο παραπέμπομαι και στη δίκη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης(!!!), η συμπεριφορά μου εκείνη τη μέρα έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Στάθης Μπούκουρας
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπούκουρας: Καλοκαίρι 2016 - Αποθήκη "επενδυτών" η Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator