Ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου ίδρυσε κατασκευαστική και μετά έγινε μέλος του δ.σ. στο κτηματολόγιο

0


Η εταιρία ιδρύθηκε με τρεις στενούς συνεργάτες εφοπλιστή, που κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Απ’ όπου και να πιάσεις το παλιό κομματικό σύστημα, βρωμάει… Βρωμάει τόσο πολύ που θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί πολύ καλά αν θα ακουμπήσει κάτι, ή αν θα το αφήσει – παρακάμψει, γιατί ίσως λερωθεί τόσο πολύ, που θα καταλήξει από κατήγορος, ο χειρότερος κατηγορούμενος…

Όπως διαβάζουμε στο μπλογκ tiresias-press.blogspor.gr,ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου δημιούργησε κατασκευαστική εταιρία, μαζί με συνεργάτες γνωστού εφοπλιστή που εμπλέκεται και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας. Ως εδώ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Το μεμπτό είναι ότι λίγους μήνες αργότερα, ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ και Ευρωπαίας Επιτρόπου, έγινε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Κτηματολογίου και από το βιογραφικό του έσβησε τελείως το γεγονός ότι ήταν, είναι και θα είναι, ιδρυτικό μέλος κατασκευαστικής εταιρίας.


Όπως διαβάζουμε το μπλογκ tiresias-press, σύμφωνα με το ΦΕΚ (ΤΑΕ-ΕΠΕ 10966/11-9-2009) και ενώ η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννης Σαβαλάνος, ίδρυσε μαζί με τρεις στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη την κατασκευαστική εταιρία ΓΑΚΑΤ Α.Ε. δηλώνοντας μάλιστα ως έδρα το σπίτι του!!!

Το περίεργο είναι ότι λίγους μήνες αργότερα όταν ανέλαβε τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ, στο βιογραφικό του δεν ανέφερε καν την ύπαρξη της εταιρίας αυτής.

Προσέξτε τώρα, οι τρεις συνέταιροί του...


Γιάννης Σαβαλάνος, Σέργιος Μαναράκης (δικηγόρος), Γιώργος Μένεγας (τοπογράφος) και ο υιός του Αντώνης, ίδρυσαν πρόσφατα την ΡΑΒΕΝΙΑ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 2021/2010) και την ΑΒΙΛΙΟΣ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ ΕΠΕ 3019/2010) οι οποίες έχουν ως αντικείμενο την διαχείριση ακινήτων και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο Αντώνης Μένεγας εργάζεται στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της RF Energy (όπως αναφέρει και Δελτίο Τύπου της εταιρίας στις 30-4-2010), η οποία ανήκει στην οικογένεια του Βίκτωρα Ρέστη.

Αυτό είναι το τελευταίο και ανανεωμένο βιογραφικό σημείωμα του συζύγου της Άννας Διαμαντοπούλου το οποίο υπάρχει στην εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε. και δεν αναφέρει το παραμικρό για την εταιρεία που ίδρυσε μαζί με τους στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη.

Εκείνο που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αφενός μεν γιατί ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, δεν συμπεριέλαβε στο βιογραφικό του (που δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ) την ενασχόλησή του στην συγκεκριμένη εταιρία (εν αντιθέσει με άλλες).


Αφετέρου δε εάν υπάρχει νομικό και ηθικό ασυμβίβαστο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρία ΓΑΚΑΤ ΑΕ, έχει (ή θα έχει) δοσοληψίες με το κράτος και μάλιστα με το ΥΠΕΚΕ το οποίο τον διόρισε στην Κτηματολόγιο ΑΕ.

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου ίδρυσε κατασκευαστική και μετά έγινε μέλος του δ.σ. στο κτηματολόγιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator