Ο Λευκός Οίκος εγκαταλείπει τον Ερντογάν και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία

Μήνυμα… δεν ελήφθη, αδειάζει Ερντογάν ο Λευκός Οίκος 

Η δήλωση Ερντογάν, ότι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά τον Γκιουλέν, ο Ομπάμα αποδέχτηκε ουσιαστικά, τις αιτιάσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, απαντώντας ότι πήρε το μήνυμα, δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

Ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωση, διαψεύδει επισήμως τον Ερντογάν: «Η απάντηση που αποδίδεται στον πρόεδρο Ομπάμα, σχετικά με τον κ. Γκιουλέν, δεν είναι ακριβής», αναφέρεται, στη λιτή αλλά σαφέστατη ανακοίνωση που μας έρχεται από την Ουάσιγκτον…

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, ορισμένα που μάλλον παραπέμπουν στο ότι στην πραγματικότητα ο Ομπάμα τα «έψαλλε» στον Ερντογάν. Του τόνισε τη σημασία του κράτους δικαίου, αλλά και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο χωρών, υπονοώντας ότι ο Ερντογάν και ανυπόστατα κατηγορεί τις ΗΠΑ και το κράτος δικαίου καταπατά.

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΙΕ ΣΑΜ έμαθες κατι που.... τρόμαξε ????? άκου λεei τωρα...ας κανουμε μια υπόθεση ... να ζητήσει ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ...με το 34% που λαμβάνει (εχει μετρήσεις ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ και γνωριζει..) να ζητήσει ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ δημοψήφισμα και μεταξύ άλλων.... να περιέχει και ΕΡΏΤΗΜΑ ... έξοδο απο το ΝΑΤΟ και ένταξη στην ευρω-ασιατική ελευθερη εμπορικη ζώνη ...ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΏΝ ΚΡΑΤΩΝ και των BRICS ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.